Friday, April 12, 2024
HomeForretningGud byder dig velkommen til det hemmelige sted

Gud byder dig velkommen til det hemmelige sted

Gud har faktisk inviteret dig til at komme til det hemmelige sted for at tilbringe tid med ham. Tid, der investeres med ham i bøn eller fællesskab, fortjener det. Bøn lancerer forandrende kraft. Denne lektion er generelt vejledt til dig som en specifik efterfølger. “Men du, når du håber, deltager i dit rum. Og luk din dør og bed til din far i hemmelighed; og din far, der ser i hemmelighed, skal belønne dig åbenlyst.” (Matthæus 6:6).

I denne lektion vil vi se på kravene for at komme ind i det hemmelige rum med Herren:

  1. Hav den bedste hensigt

” Ligesom når I beder, skal I ikke ligne hyklerne. For de nyder at bede stående i synagogerne såvel som i gadehjørnerne for at sikre sig, at de kan blive set af mandfolk. Sandelig jeg påstår jer, at de har deres incitament.” (Matthæus 6:5).

Når du kommer tæt på Herrens synlighed, skal du sikre, at dine mål er fremragende. Jesus hævdede, at hyklerne elsker at bede. Men deres formål er at blive set og hørt af folk. Derfor gjorde de brug af at stå på strategiske steder. Herren sagde, at ved at gøre det fik de deres fordel.

I opfordres derfor til at besøge ind i jeres område og lukke døren. Gud, jeres Fader hører og ser i det skjulte, og han belønner derefter ærligt. Så sørg for, at motivet for bønnen er rigtigt. Gud belønner dem, der håber med rene hensigter.

Må Gud give dit hjertes ønsker, når du håber på den hemmelige plan, i Jesu navn!

  1. Hav et rigtigt partnerskab med Gud som din Fader

” For hvilken far af jer vil give barnet en sten, hvis det beder om brød? Eller hvis han beder om en fisk, vil han så give ham en slange i stedet for en fisk? Eller hvis han beder om et æg, vil han så tilbyde ham en skorpion? Hvis I bagefter, som er onde, forstår at give jeres børn gode gaver, hvor meget mere vil jeres himmelske Fader så give Helligånden til dem, der beder ham?” (Lukas 11:11 -13).

Du tilbyder en fantastisk omsorgsfuld Gud, der er en far for os. Gå til ham som et barn højst sandsynligt til en kærlig papa. Begrebet lige her er, at en far giver gode gaver til sine børn, når de beder om det. Gud ønsker, at du skal være glad. Så hvis du beder ham om noget, vil han helt sikkert imødekomme din anmodning. Han er meget bedre end de jordiske fædre, som også giver gode gaver til deres børn.

Gud, din far, ønsker at give dig gode ting. Tillad ham af den grund at være far for dig. Ydmyg dig selv samt strategien Ham som et barn nærmer sig sin far. Gud giver bare gode gaver. Hvis der sker noget dårligt for dig, skal du aldrig nogensinde påstå, at Gud har givet dig det. Han giver kun gode gaver. Han er en kærlig far. Hvis du har været skuffet over din jordiske far, må du aldrig nogensinde sammenligne din far med Gud.

Må du opleve Guds dybe kærlighed som din far i Jesu Kristi navn!

  1. Stol helt og holdent på Herren

“Jeg, også jeg, vil ringe til Gud, og Skaberen vil frelse mig. Aften såvel som tidlig morgen, og også klokken tolv middag vil jeg håbe og også hulke højt; og også Han vil høre min stemme.” (Salme 55:16 -17).

Guds barn, udvikle en reel tillid til Gud. Psalmisten erklærer sin tillid til Herren. Han hævder, at han er mest sandsynligt, at han vil kalde til Gud, og han erkender, at Gud vil bevare ham. Det er en bemærkelsesværdig oplevelse at føle i ens knogler indeni, at når man kalder på Herren, vil han lytte til det, og han vil også frelse en.

Skab den tillidskasse, Guds unge. Herren ønsker at høre fra dig. Psamisten hævder, at han vil kontakte Herren tre gange om dagen. Hvor mange gange har du fællesskab med Herren? Har du glæde af at tale med ham? Gør det til en vane at have fællesskab med ham. Hæng ud med Gud på det hemmelige sted.

Jeg ved ikke, hvad der bekymrer dig i dag. Psamisten hævder, at han vil snage og råbe højt, og han ved også, at Herren højst sandsynligt vil høre ham. Mesteren vil altid høre dine gråd, Guds barn.

Most Popular