Monday, May 20, 2024
HomeForretningFor perfekt ferie Gateway Attempt The Traveler Steder i nærheden af Katra

For perfekt ferie Gateway Attempt The Traveler Steder i nærheden af Katra

Katra ligger komfortabelt beliggende ved foden af Trikuta-bjerget og er hjemsted for den berømte helligdom Vaishno Devi Beliggende på IC-nationalvejen, 42 kilometer fra Jammu, er Katra baselejren, hvor pilgrimme bliver, når de rejser 13 kilometer op ad bakke til dette 2. mest udcheckede indiske tempel. Pilgrimme (yatris) skal bruge et symbolsk nummer for at rejse til dette tempel, og de kan få symbolsk nummer fra Banganga i Katra.

Hævet på 2474 ft. over vandniveauet, religiøse besøgende’ udvikle massen af de besøgende i Katra. Du ville helt sikkert nyde at shoppe lige her som markedspladserne har stor lager af læderprodukter, tørre frugter, og også beklædningsgenstande. Køb tøj med Kashmiri håndarbejde dekorationer, bestik, pahsmina serapes, pherans, tæpper, kobbervarer, og træ møbler blandt et væld af forskellige andre ting. Mange besøgende ser denne storslåede ujævne sted i hele marts-oktober. Denne by er hædret med alle naturlige charme og også steder. Læs endnu mere for at lære besøgende områder i nærheden af Katra.

Vaishno Devi.

Dette er blandt de helligste rejsende destination i Indien med mange pilgrimme går til her årligt. De fleste af de mennesker kommer lige her i maj-juni og også december-januar varigheder for festlighederne samt tage glæde i snefaldet. Katra jernbaneterminal er tættest på her.

Dalhousie

Du kan nå denne bemærkelsesværdige bakke destination i Himachal Pradesh fra Katra ret hurtigt. Det er simpelthen på 4,5-5 timer fra Katra. Mesmerizingly betagende, med overdådig grønt og behagelige vejrforhold er dette et vidunderligt område at besøge. Lige her kan du opdage hill station mosting sandsynligvis til Moti Tibba bakke, Shopping mall, og også Kalatop dyreliv. Den fremragende tid fremad nedenfor er i løbet af april-november. Hvis du nyder snefald, gøre det en indikere komme lige her i løbet af vintertider.

Baba Dhansar

Dette er desuden blandt de turist steder nær Katra. Det er en spirituel destination i staten Jammu og Kashmir. Tusindvis af fans kommer nedenfor hvert år. Dette hellige sted ligger nær Karua Jheel ved Karua by. Baseret på den regionale fortælling var Baba Vasudevas barn, samt at han eliminerede en dæmon med støtte fra Lord Shiva. Dæmonen opholdt sig i Karua Jheel. Shivratri fester er betydelige lige her. Du skal blot holde dig væk fra den våde periode, og du kan også komme nedenfor når som helst efter eget valg.

Mcleodganj

Denne vidunderlige bjergstation i Himachal Pradesh er fantastisk, selv om den er lille. Den er populær for den altomfattende buddhistiske indflydelse og tibetanske kultur. For de rejsende er dette blot et paradis. Undgå livets travlhed ved at omfavne roen i disse bakker. Grønningen og stedets grænsende skønhed chokerer dig lykkeligt. Den fremragende tid til at se lige her er mellem månederne februar og november.

Du kan desuden nå de steder at tjekke ud i Patnitop fra Katra hurtigt med 3 timers rejse.

Most Popular